Business Club MEP
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

Business Club MEP

Business Club MEP is een leuke, gezellige club voor ondernemers. Naast het opdoen en onderhouden van contacten met andere ondernemers steunt u ook MEP. In de afgelopen jaren is onze Club uitgegroeid tot een hechte groep waarin netwerken op informele wijze gebeurt. De Business Club staat open voor ondernemers die MEP willen ondersteunen en die daarnaast leuke uitstapjes willen maken.

Vier maal per jaar gaan we op stap met onze leden en partners. Elke activiteit is weer uniek en anders. Zo streven we ernaar om een culinair-, een cultureel– en een sportief uitstapje op het jaarprogramma te zetten. Verder leggen we ook één keer per jaar een bedrijfsbezoek af, bij voorkeur bij één van onze leden.

Sinds 2002 is Business Club MEP met zo’n 30 leden (bedrijven) een vaste waarde voor Hockeyclub Mep. Ieder lid betaalt een jaarlijkse bijdrage van €1.275,00 excl. BTW waarvan twee derde wordt afgedragen aan de Stichting Hockeybelangen Boxtel. Met het resterende bedrag organiseren we activiteiten voor onze leden.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met voorzitter Joost van Geel via [email protected]  Hij kan u meer informatie geven over de doelstellingen, de ledenlijst en het aanmeldformulier.