Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 

ZJB1 spelen op 26 januari op het ZNK

Zaalhockey

20-1 Op 11 januari werd ZJB1 ongeslagen kampioen en plaatsten zij zich voor het ZNK welke plaats vindt op 26 januari a.s in Helmond.
Ze spelen om 13:40 uur de halve finale tegen ZJB1 van HC Den Bosch, en bij winst de finale om 15:05 uur. Dus kom naar Helmond en support onze boys!
Heel veel succes, zet hem op!


locatie:  Suytkade Helmond
    &

Lees verder

Update aanleg parkeerplaats

Algemeen

17-1Hierbij willen wij jullie allen laten weten dat er op 1 februari gestart gaat worden met de aanleg van de parkeerplaats. Het goede nieuws is dat de gehele parkeerplaats gaat vernieuwd worden. Helaas zal dit ook enige overlast kunnen veroorzaken met parkeren daar er op dat moment geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn, parkeren is dan alleen mogelijk langs de rijpaden.
Als het mogel

Lees verder

Uurkes vooraf avond voor D-lijn

Jeugd

3-1Speciaal voor alle jeugdleden in de D-lijn de " Uurkes vooraf avond"!
Op zaterdag 15 februari start de carnaval voor alle jeugdleden uit de D-lijn bij MHC MEP. We hebben een goede DJ, een sfeervolle kantine en al het overige wat nodig is om dit tot een onvergetelijke avond te maken.
Dus meld je aan voor via je persoonlijke pagina of LISA app en vier zo samen met je

Lees verder

Happy Easter Worldwide C toernooi

Toernooi

25-11 Op 13-04-2020 organiseren wij bij MHC MEP in Boxtel NB wederom het jaarlijkse C toernooi. Het C- toernooi staat dit jaar in het teken van Happy Easter Worldwide Naast hockeywedstrijden zijn er fungames, een uitgebreide zomerse lunch, een prijsuitreiking en sluiten we af met snack en friet van de frietkar. We kunnen maximaal 20 C-teams van verschillende niveaus ontvangen, van top klas

Lees verder

Winterstop Jongste Jeugd

Jongste Jeugd

12-11 Nog even en dan is het zover en de winterstop gaat beginnen.
De E8- tallen trainen voor het laatst op 20 november, voor de overige Jongste Jeugd ( incl. Meppertjes ,Benjamins en het G team)  is dit op 27 november met de Pietentraining.
Mocht je je hebben opgegeven met je team voor de wintercompetitie zul je deze communicatie via de TC  Jongste Jeugd ontvangen.

Lees verder