header1-1.jpg header1.jpg header2-2.jpg header3-3.jpg header4-4-.jpg
 

Save the date voor het MEP winterfeest

Bericht voor alle leden

13-9 Op 15 december 2018 vindt weer het jaarlijkse winterfeest plaats bij MEP. Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je er bij kunt zijn!

Lees verder

Dames 1 speelt eerste wedstrijd van de Gold Cup

Gold Cup

11-9 Nog iets meer dan een week en dan is het zover, Dames 1 speelt dan haar eerste wedstrijd in de Gold Cup tegen MHC Oss D1.
Deze wedstrijd wordt thuis bij MHC MEP gespeeld, dus kom op donderdagavond 20 september naar de club en support onze dames naar een overwinning.
Aanvang wedstrijd:  20:30 uur Plaats:  sportpark Molenwijk, MHC MEP

Lees verder

Grote Clubactie

Bericht voor alle leden

6-9 Grote Clubactie
Ook dit jaar doet MEP weer mee met de Grote Clubactie, daar hebben we natuurlijk jullie hulp bij nodig. In 2017 hebben we ruim € 5000 opgehaald voor MEP en dat willen we dit jaar overtreffen!
Vanaf zaterdag 15 september mogen de leden van de D, E en F-jeugd loten gaan verkopen aan familie, vrienden, buren en bekenden. Natuurlijk hopen we op een grot

Lees verder

Spelregel cafe op 4 oktober

Arbitrage

3-9Spelregelcafe  
Op donderdag 4 oktober a.s. zal een spelregelcafé worden gehouden in de kantine van MEP. Dit is een interactieve, leerzame bijeenkomst die wordt gegeven door bondsscheidsrechter Pim van Loon. De bijeenkomst is van 20.00 uur - 21.30 uur en vanaf 19.30 uur is de kantine al open. Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of ee

Lees verder