header1-1.jpg header1.jpg header2-2.jpg header3-3.jpg header4-4-.jpg
 

Tenue en kortingsactie Sport 2000 Brabant Sports

Tenue

26-6 Met ingang van het seizoen 2019-2019 krijgt elk competitie spelend lid van MHC MEP een nieuw wedstrijdshirt en broek of rok voor 3 jaar in bruikleen.
De kleding komt vlak voor de start van het nieuwe seizoen binnen bij Sport 2000 Brabant Sports.Zodra bekend is wanneer de kleding opgehaald kan worden laten wij u dit allen weten.


Speciaal voor MEP leden geeft Sport 2

Lees verder

MHC MEP wint clinic tijdens de ALV van de KNHB

Algemeen

25-6
De KNHB heeft tijdens de ALV afgelopen 23 juni de bestuurderstroffee uitgereikt.
Een aantal weken voor deze ALV heeft het secretariaat het zeer goede werk van de arbitrage commissie ingezonden, en MEP werd genomineerd.
Dit omdat deze commissie in 4 jaar tijd uitzonderlijke resultaten heeft neergezet. Zo is er is een duidelijk arbitrage beleid. Nadat iedereen vanaf de

Lees verder

Richtlijnen sponsoring nieuwe tenue en gebruik MEP logo

Tenue

21-6 Recent hebben we met veel trots de nieuwe kledinglijn van MEP gepresenteerd.
Deze lijn is met veel zorg ontwikkeld in goede samenwerking met de kleding partners van MEP Sport 2000 Brabant Sports en Kubus Sport(Brabo). Mep heeft daarbij een nieuwe overeenkomst gesloten met Sport 2000 Brabant Sports. Zij worden voor de komende 6 jaar de leverancier van de kledinglijn van MEP.

Lees verder

Kom ook naar de hapdag op 25 augustus!

Bericht voor alle leden

10-6 Is je gebit je heilig, sport dan veilig. Tijdens de "Met je hart Summer Trophy" is er weer een hapdag. Je kunt je nu al opgeven of loop op deze dag even binnen.


Dag:              zaterdag 25 augustus 2018

Tijd:          &nb

Lees verder