Header 3.JPG Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren 1_website.jpg
 

Met je hart Summer Trophy toptoernooi

Tophockey

9-8 Met je hart Summer Trophy Toptoernooi.   Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus vindt bij  MEP haar inmiddels 33e toptoernooi plaats, dit jaar onder de naam: "Met je hart Summer Trophy" powered by Business Club MEP.
Deze editie heeft wederom een maatschappelijk tintje, het draagt niet alleen de naam van de stichting maar ook zullen een aantal ouderen van een go

Lees verder

Wij zijn Rookvrij

Algemeen

29-7Met ingang van het seizoen, 2019-2020, zijn wij geheel rookvrij. Dit betekent dat er niet meer gerookt mag worden op het complex van MHC MEP. De handhaving van het rookbeleid is de verantwoordelijkheid van alle leden.
Dit voorstel is aangenomen tijdens de ALV op 27 november j.lLees verder

Vrijwilligersborrel op zaterdag 24 augustus

Bericht voor alle leden

24-7 Vrijwilligers zijn van groot belang voor MEP, we kunnen niet zonder!
Op zaterdag 24 augustus van 16:00 tot 18:30 uur organiseren we daarom de vrijwilligersborrel. Alle vrijwilligers (18+) van MEP zijn van harte welkom!
Deze borrel valt samen met de  Met je hart Summer Trophy, powered by BCM, dus kunnen we ook genieten van mooie wedstrijden op topniveau.

Lees verder

24 augustus hapdag bij MHC MEP

Bericht voor alle leden

18-6 Het seizoen starten met een nieuw bitje? Dit kan..
Op zaterdag 24 augustus 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL is aanwezig van 10:00-14:00  uur in het clubhuis of bruincafé.

Graag wel even van te voren aanmelden zodat

Lees verder

Trainingsschema staat in LISA

Veldhockey

15-8Vanaf vandaag staat het trainingsschema in LISA.
Alle trainingen voor de breedte teams en jongste jeugd starten in de week van 26 augustus. Wil je eerder starten met trainen kan dit na overleg met de desbetreffende lijn co√∂rdinator 


Lees verder

Spelregels voor seizoen 2019-2020

Arbitrage

13-8 Als clubscheidsrechter is het van belang dat je goed op de hoogte bent van alle spelregels.
In de bijlage kunnen jullie alle nieuwe en natuurlijke bestaande regels terug vinden van seizoen 2019-2020
Wij willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken deze goed door te lezen. Zodat jullie goed voorbereid zijn  om zo de wedstrijden te kunnen gaan fluiten.

Lees verder

Aangepaste tijden kledingruilen bij Brabantsports

Tenue

18-8 Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus kan je, als dat nodig is, je kleding komen ruilen bij Brabantsports.  Op de volgende dagen en tijdstippen is er dan iemand van de kledingcommissie aanwezig:  Vrijdag 23 augustus van 17.00 tot 20.00 uur Zaterdag 24 augustus van 12.00 tot 14.00 uur Op andere dagen en tijdstippen is kledingruilen NIET mogelijk! 

Lees verder

Claudie Kerdel-Scheerens wordt nieuwe trainer/coach H1

Veldhockey

1-8 Even voorstellen.
Goedendag allen‚Ķ 
Aankomend seizoen ga ik samen met Heren 1 de uitdaging aan in de 1e klasse! Mijn naam is Claudie Kerdel-Scheerens (40 jaar), getrouwd en mama van 3 kinderen; Joep, Nora en Pip. Ik heb een trainer/coach verleden bij de topjeugd meisjeslijn van HC Den Bosch en Oranje Zwart (nu Oranje Rood). Waar ik bij OZ ook tevens de

Lees verder