header1-1.jpg header1.jpg header2-2.jpg header3-3.jpg header4-4-.jpg
 

Vervanging van het zandveld, en Jeroen Delmee veld

Algemeen

15-8 Aankomende maandag, 20 augustus, zal er gestart worden met de vervanging van veld 3, oftewel het zandveld en het Jeroen Delmeé veld, het miniveld naast de kantine. Deze werkzaamheden zullen duren tot en met 1 september, en zijn hiermee op tijd klaar voor de start van de competitie op zaterdag 8 september.
Tijdens deze periode kan er geen gebruik gemaakt worden van dez

Lees verder

Het Albert Heijn hockeyplaatjes verzamelalbum komt eraan.

Bericht voor alle leden

14-8 MHC MEP – PLAATJES SPAREN BIJ Albert Heijn Boxtel
Albert Heijn Boxtel heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze leden worden vast gelegd in een mooi verzamelalbum.
Plaatjes   van jezelf   en andere MHC MEP leden zijn vanaf 22 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn Boxtel.  
Het bestuur ziet in deze actie een geweldi

Lees verder

Vrijwilligersborrel op zaterdag 25 augustus

Bericht voor alle leden

11-8 Vrijwilligers zijn van groot belang voor MEP, we kunnen niet zonder!
Op zaterdag 25 augustus van 16:00 tot 18:30 uur organiseren we daarom de vrijwilligersborrel. Alle vrijwilligers van MEP zijn van harte welkom!
Deze borrel valt samen met de  Met je hart Summer Trophy, powered by BCM, dus kunnen we ook genieten van mooie wedstrijden op topniveau.
<

Lees verder

Met je hart Summer Trophy toptoernooi

Tophockey

9-8 Met je hart Summer Trophy Toptoernooi.   Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus vindt bij  MEP haar inmiddels 32e toptoernooi plaats, dit jaar onder de naam: "Met je hart Summer Trophy" powered by Business Club MEP.
Deze editie heeft een maatschappelijk tintje, het draagt niet alleen de naam van de stichting maar ook zullen een aantal ouderen van een goed verzo

Lees verder

Tenue en kortingsactie Sport 2000 Brabant Sports

Tenue

26-6 Met ingang van het seizoen 2019-2019 krijgt elk competitie spelend lid van MHC MEP een nieuw wedstrijdshirt en broek of rok voor 3 jaar in bruikleen.
De kleding komt vlak voor de start van het nieuwe seizoen binnen bij Sport 2000 Brabant Sports.Zodra bekend is wanneer de kleding opgehaald kan worden laten wij u dit allen weten.


Speciaal voor MEP leden geeft Sport 2

Lees verder

Kom ook naar de hapdag op 25 augustus!

Bericht voor alle leden

10-6 Is je gebit je heilig, sport dan veilig.   Tijdens de "Met je hart Summer Trophy" is er weer een hapdag. Je kunt je nu al opgeven of loop op deze dag even binnen.


Dag:              zaterdag 25 augustus 2018

Tijd:        &nbs

Lees verder