Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes D5 MHC Bommelerwaard MD3

zondag 5 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis Meisjes D5 Mixed Hockey Club Heesch MD4

Peppe van Gent geselecteerd voor Nederlands U15

Algemeen

29-11
Van harte gefeliciteerd  Peppe van Gent!
Peppe is vanavond geselecteerd voor Nederlands U15. De speelster van MB1 traint sinds september bij zuid U15. Er zijn 4 steunpunten U15. Van elk opleidingsteam zijn 5 of 6 spelers/keepers geselecteerd en dus ook Peppe!
Wij wensen haar heel veel succes en vooral veel plezier.

Lees verder

Geen wedstrijden en trainingen na 17.00 uur

Bericht voor alle leden

27-11 Tijdens de persconferentie gisteravond heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas raken deze maatregelen ook de hockeysport.
Van 17.00 - 05.00 uur moeten sportcomplexen dicht zijn. Wedstrijden en trainingen overdag tot 17.00 uur kunnen doorgang vinden.
Daarnaast blijft van kracht dat publiek nie

Lees verder

Spring je achterop bij mij?

Sponsoring

27-11 MEP springt graag achterop bij nieuwe bordsponsor Elan Bikessupport! Eigenaar Evert Lans: Binnen Elan Bikessupport staat sport en beweging hoog in het vaandel. De samenwerking met MEP past hier perfect bij.

Lees verder

Commissie MEP Maatschappelijk

Algemeen

23-11 De Stichting Hockeybelangen MEP heeft enkele jaren terug samen met onze hoofdsponsor Rabobank het initiatief genomen om de maatschappelijke betrokkenheid binnen MEP verder uit te dragen. De afgelopen jaren hebben een aantal teams al mooie activiteiten georganiseerd. Dit is zeer waardevol, prettig om te organiseren en wordt zeer gewaardeerd. Dit was dan ook aanleiding om deze maatschappelijke

Lees verder

Deegeluk - Upfit - MEP: een topteam!

Sponsoring

21-11 MEP is trots op en blij met de samenwerking tussen MEP, Deegeluk en Upfit. Een samenwerking waarbij gezondheid, vitaliteit en kracht centraal staan. Feitelijk een lekker krachtige samenwerking dus! Check bijgaande video met MEP Heren1 in de hoofdrol en geniet van een kijkje achter de schermen bij dit topteam. Dan snap je meteen waarom al deze mannen zo fit zijn! 

Lees verder

ALV op 6 december digitaal

Bericht voor alle leden

13-11 Wil jij ook weten hoe het met de club gaat? Wil je mee beslissen over verschillende onderwerpen? Bezoek dan deze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Eerder is vanwege Coronamaatregelen de jaarlijkse ALV uitgesteld naar maandag 6 december. Helaas is een ALV in het clubhuis gezien de nog steeds geldende beperkingen ook nu niet mogelijk. De ALV zal daarom vanaf 20.00 uur virtueel plaatsvind

Lees verder