Sponsoring bij MEP
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

Sponsoring bij MEP

Bij MEP voel je je thuis. Niet alleen als speler maar ook als sponsor. Wekelijks bezoeken meer dan 800 mensen de sportvelden van MEP plus nog de bezoekers via de website en app. Uiteraard niet alleen afkomstig uit Boxtel maar uit de hele regio en zelfs daarbuiten. Bezoekers, spelers en recreanten die graag bij MEP verblijven en respect en aandacht hebben voor de sponsoren. Voor de sponsoren en de club is het dan ook een win-win situatie. Zij krijgen de nodige exposure en de club krijgt de mogelijkheid om haar prestaties nog verder te verbeteren.

Naast onze hoofdsponsor Rabobank Hart van de Meierij bieden we de volgende clubsponsoring aan:
Platinum sponsoren:sponsoring vanaf € 2.000,00
Gouden sponsoren:sponsoring vanaf € 1.000,00 tot € 2.000,00
Zilveren sponsoren:sponsoring vanaf € 500,00 tot € 1.000,00
Bronzen sponsoren:sponsoring vanaf € 150,00 tot € 500,00

Stichting Hockeybelangen Boxtel
Deze stichting beheert de sponsorgelden van MEP.

Bordsponsoring MHC MEP Boxtel
Contract gedurende 3 jaar. De genoemde prijzen zijn per jaar en is inclusief opmaakkosten en exclusief BTW
Bord veld 1: 3 meter - €495,-
Bord veld 1: 6 meter - €895,-
Bord veld 2: 3 meter - €395,-
Bord veld 2: 6 meter - €740,-
Adverteren op de MEP-site
Website www.mhcmep.nl + Lisa/narrowcasting: samen € 250,-
Website www.mhcmep.nl € 150,-
Lisa/narrowcasting € 150,-

Heeft u goede idee├źn voor andere sponsoring laat het ons weten. We horen het graag via [email protected]

Naast clubsponsoring is er ook de mogelijkheid van teamsponsoring dit kan op verschillende manieren. Een mogelijkheid is kledingsponsoring: Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er leden/ouders zijn die het leuk en nuttig vinden hun kinderen en de teams waarin zij spelen, of waarin de ouders/leden zelf spelen, te ondersteunen door het ter beschikking stellen van een wedstrijdtenue, een trui, een trainingspak etc. Het ziet er mooi uit en geeft een goede en leuke uitstraling.

Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, hebben wij wel een paar regels opgesteld met betrekking tot deze teamsponsoring. Neem hiervoor contact op met het bestuur via [email protected].

Voor het gebruik van het MEP logo dient ten alle tijden toestemming aan het bestuur van MHC MEP te worden gevraagd, via [email protected].

Kledingsponsoring betreft maatwerk en de sponsorafspraken kunnen gemaakt worden met de Stichting Hockeybelangen Boxtel. De gesponsorde kleding blijft voor minimaal 2 jaar bij het gesponsorde team en blijft altijd eigendom van MEP. Verlenging van de sponsortermijn gebeurt altijd in overleg met de sponsor.

Onze sponsoren dragen MHC MEP, een belangrijke sportvereniging in de Boxtelse samenleving, een warm hart toe. De bijdragen van onze sponsoren stellen de club in staat zich voortdurend sportief te blijven ontwikkelen. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de stichting, via [email protected]