De Meppertjes
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 

De Meppertjes


Een keer in de drie weken, tussen 8.45 uur en 9.30 uur, staat hockeyclub MEP in het teken van haar jongste garde, Kidsclub De Meppertjes. Kinderen vanaf drie tot en met vijf jaar oud, maken dan op een speelse manier kennis met hockey. Aan de hand van diverse spelvormen ontdekken ze of deze teamsport bij hen past. Plezier, leren en samenspelen staan hierbij voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaren hockeyers en trainers.

De kinderen leren een aantal basisvaardigheden waardoor ze op een veilige manier met en tegen andere kinderen kunnen spelen. Na de Meppertjes kunnen de kinderen doorstromen naar de officiële jongste jeugd van de club, de Benjamins. Hier worden ze voorbereid om uiteindelijk echte competitiewedstrijden te gaan spelen. Kidsclub De Meppertjes maakt officieel onderdeel uit van hockeyclub MEP.

Ben jij nieuwsgierig? Kinderen zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te komen trainen. Een eigen hockeystick is niet perse nodig, er zijn voldoende sticks waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Ouders kunnen bij de training aanwezig zijn. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,00. Voor meer informatie of aanmelding voor een proeftraining kun je contact opnemen via [email protected].
Wanneer je dochter of zoon het leuk vindt, is aanmelden mogelijk door het inschrijfformulier op de Mepsite in te vullen.

De Meppertjes kunnen op Facebook of Instagram gevolgd worden voor medelingen of terugblikken op de training.