Nieuwsbericht
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 
Algemeen

Rookvrije club, NIX 18 en het stallen van fietsen

Nieuws afbeelding 19-9-2023

Komende zondag 24 september hebben we alweer de eerste MEP Disco van het seizoen. Hierop vooruitlopend willen wij nogmaals het volgende bij alle (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers onder de aandacht brengen. 

MEP ondersteunt al enkele jaren het streven van KNHB en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar een rookvrije generatie in 2025 en het ontmoedigen van het drinken van alcohol onder 18 jaar. Voor onze club betekent dit dat roken en vapen niet zijn toegestaan op de hele sportaccommodatie en alleen vanaf een leeftijd van 18 jaar bier en wijn mag worden gedronken. Het bestuur verwacht van leden en vrijwilligers dat zij hierin hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Mocht het nodig zijn dan zullen wij hen daar wel op aanspreken. 

O ja, en ook een verzoek om fietsen buiten onze sportaccommodatie te stallen. Wel het advies om e-bikes, fatbikes, etc. met een kettingslot aan de hekken bij de fietsenstalling te bevestigen.

Bestuur MEP