Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

Petra Timmermans en Joost van Geel benoemd tot lid van verdienste

Nieuws afbeelding 14-9-2021

Zondag 12 augustus zijn tijdens de Super Sunday waar we het 90-jarig jubileum van de club vierden Petra Timmermans en Joost van Geel benoemd tot lid van verdienste.

 

Petra is naast haar actieve hockey carrière vanaf 2011 actief in de Commissie Jongste Jeugd en vanaf 2015 als TC coördinator van de meisjes junioren. Ook heeft zij al jaren een actieve rol in de begeleiding van de teams van haar dochter. Naast deze activiteiten heeft Petra zich de laatste periode extra ingezet in de Coronatijd door steeds weer de puzzel voor trainingen en onderlinge wedstrijden te maken zodat onze leden maximaal konden blijven sporten.

 

 

Joost is naast zijn actieve carrière en de begeleiding van de teams van zijn dochter al vanaf 2009 bestuurslid/vicevoorzitter van de Stichting Hockeybelangen. Deze stichting verzorgt alle sponsoractiviteiten voor MEP, werft sponsoren en draagt ook zorg voor de Business Club van MEP. Hij is medeoprichter van de kledinglijn voor MEP vanuit de SHB en houdt nauw contact met alle hoofdsponsoren die voor MEP ook heel belangrijk zijn. Op dit moment vervuld hij het Voorzitterschap van de Stichting.

 

 

Petra en Joost bedankt voor jullie jarenlange inzet, we hopen dat jullie je nog lang blijven inzetten voor onze mooie club.

 

Nogmaals proficiat!

 

Bestuur MEP