Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Sponsoring

MEP in een nieuw jasje

Nieuws afbeelding 13-9-2021

Vanaf de start van het nieuwe seizoen zijn alle (bijna 1000!!) leden weer opnieuw aangekleed in een prachtig nieuw MEP-tenue. Mede dankzij onze sponsoren staan we er de komende drie jaar weer perfect op. Op zondag uiteraard alle senioren in het Rabobank tenue, op de zaterdag dragen de junioren trots de namen: Vespo, Rotom, Humankind, HRS bedrijfsmakelaars & SJ Luxury. Sander Pommé, regiodirecteur Humankind: "wij vinden het belangrijk dat kinderen dagelijkse volop sporten en bewegen, daar willen we graag aan bijdragen. Dit doen we onder meer met de sponsoring van de tenues van de jeugdspelers.”

 

Al heel wat maanden is de kledingcommissie bezig met de voorbereiding om iedereen weer in het nieuw te steken. "De verschillen met de oude tenues zijn minimaal, maar de oplettende kijker ziet dat de meisjes/dames-shirts een nieuw ontwerp hebben met onder meer een klein v-halsje. De broeken en rokjes zijn gelijk gebleven aangezien iedereen hier de afgelopen drie jaar erg enthousiast over was”, aldus Winny van den Aker van de kledingcommissie. De oude tenues krijgen een mooie maatschappelijke bestemming.

 

MEP is blij met haar sponsoren. Zij hebben allemaal een mooi plekje op het shirt gekregen. Mike Hoffman, partner bij HRS Makelaars: "Wij houden van de gezelligheid en het plezier dat hoort bij gezamenlijk sporten. Daarom gunnen wij de jeugd dit plezier ook toe en sponsoren wij hockeyclub MEP heel graag.”

 

Tot slot:
Dankjewel dames van de kledingcommissie: Milou Langenhuijsen, Ivy van
Geel, Colette Cornelissen en Winny van den Aker. Zonder jullie inzet
was deze enorme kledingwissel niet gelukt!