Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Veldhockey

Informatie voor alle teams die trainen op maandag 30 september, 7 en 14 oktober vanaf 19:00 uur

Nieuws afbeelding 21-9-2019

Eerder heeft de TC al gecommuniceerd dat we dit seizoen drie workshops "Training geven en Coachen” gaan organiseren. De workshops vinden plaats op maandag 30 september, 7 en 14 oktober (19.00-21.30 uur). Deze opleiding levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit én het vergroten van het plezier tijdens training geven en coachen. Dit zorgt natuurlijk ook voor extra spelplezier voor alle hockeyers bij MEP.

De TC wil alle trainers, coaches en managers in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan de workshops. De workshops zijn namelijk opgezet voor zowel ervaren als minder ervaren trainers, coaches en managers. Deelname aan de workshops wordt dan ook ten zeerste op prijs gesteld!

De TC heeft daarom besloten dat er GÉÉN trainingen worden gegeven op maandag  30 september én maandag 7 oktober, vanaf 19.00 uur. Op maandag 14 oktober gaan de trainingen wel door, omdat deze workshop vooral gericht is op coaches.

Als vereniging zijn we trots op al onze vrijwilligers en dus ook op onze trainers, coaches en managers. Samen met de andere vrijwilligers wordt gezorgd voor een positieve cultuur binnen onze club MEP. We zijn dan ook blij dat we deze workshops als ondersteuning kunnen aanbieden.  Leerzaam voor elke deelnemer en voor het spelplezier van alle hockeyers bij MEP!

 

Meld je nu aan voor de workshops via de MEP-site of LISA app.

 

Namens de Technische Commissie