Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Jeugd

Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 1-9-2020

Grote Clubactie 2020

Ook dit jaar doet MEP weer mee met de Grote Clubactie, daar kunnen wij jullie hulp hard bij gebruiken.

We hebben de afgelopen jaren veel geld opgehaald voor de club, waarmee we al mooie doelen hebben kunnen realiseren. Zoals de muziek installatie vervangen van afgelopen jaar en het jaar ervoor het pannaveldje ook hebben we de keepersmaterialen voor de breedteteams kunnen aanschaffen.

We hopen ook dit jaar wederom een groot bedrag op te kunnen halen , want MEP wil investeren in een nieuwe goals voor de E8- tallen, en renovatie van de bestaande goals.

Vanaf zaterdag 19 september mogen de leden van de D, E en F-jeugd loten gaan verkopen aan familie, vrienden, buren en bekenden. Een lot kost € 3,00, waarvan € 2,40 voor MEP is.

Als je meer dan 10 loten verkoopt kun je er voor kiezen om zelf  € 0,30 per verkocht lot te verdienen.

De leden van de D, E en F-jeugd zullen een mail krijgen met meer informatie over de verkoop. Er is dit jaar al rekening gehouden met de maatregelen omtrent het Coronavirus. Zo zal er bijvoorbeeld gewerkt gaan worden met een QR code. 

De verkoopboekjes zullen worden uitgedeeld door de coaches op zaterdag 19 september.

Belangrijk is dat loten niet voor 19 september verkocht mogen worden, maar natuurlijk kun je wel nu al aan iedereen laten weten dat je loten komt verkopen vanaf 19 september!