Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 

Fijne vakantie!

Bericht voor alle leden

20-7 Vrijdag begint voor de meeste leden een welverdiende vakantie. De trainingen voor de junioren (A t/m D jeugd) en senioren starten weer vanaf maandag 30 augustus.
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie graag uitgerust in goede gezondheid en met veel energie terug voor het nieuwe seizoen!

Bestuur MEP

Lees verder

Han Swinkels, kandidaat-voorzitter bestuur MEP

Bericht voor alle leden

19-7 Graag willen wij als bestuur Han Swinkels als de nieuwe kandidaat-voorzitter voorstellen. Wij vinden Han Swinkels een zeer geschikte kandidaat voor het voorzitterschap van MEP en willen hem dan ook in de komende maanden voorbereiden en inwerken op deze functie. Tijdens de aankomende Algemene Ledenvergadering in November wordt de benoeming van Han formeel in stemming gebracht.
Mag ik

Lees verder

Bas Hessels benoemd tot lid van verdienste

Algemeen

18-7Donderdag 15 juli is Bas Hessels tijdens de bestuursvergadering benoemd tot lid van verdienste.
Bas kreeg de bijbehorende zilveren speld in het bijzijn van zijn gezin overhandigd  vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger en in het bijzonder het vervullen van zijn rol als penningmeester de afgelopen 10 jaar.
Nogmaals gefeliciteerd!
Bestuur MHC MEP

Lees verder

Sabrina Jurriens benoemd tot lid van verdienste

Algemeen

18-7Donderdag 15 juli is Sabrina Jurriens benoemd tot lid van verdienste.
Sabrina kreeg de bijbehorende zilveren speld tijdens een verrassingsbezoek thuis overhandigd  door Peter Langenhuijsen en Han Swinkels vanwege haar jarenlange inzet als vrijwilliger en in het bijzonder het vervullen van haar rol als wedstrijdsecretaris voor de Senioren de afgelopen jaren.
Nogmaals prof

Lees verder

Marcel vd Bergh benoemd tot lid van verdienste

Algemeen

18-7Dinsdag 13 juli is Marcel van de Bergh tijdens een verrassingsbezoek thuis benoemd tot lid van verdienste.
Marcel kreeg de bijbehorende zilveren speld overhandigd  vanwege zijn jarenlange inzet voor de club, ook toen zijn kinderen al lang waren gestopt met hockey. Marcel vervulde in eerste instantie de rol van penningmeester in het bestuur, later werd hij penningmeester bij de Behe

Lees verder