De Meppertjes
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

De Meppertjes


Een keer in de drie tot vier weken, tussen 9.40 uur en 10.15 uur, staat hockeyclub MEP in het teken van haar jongste garde: Kidsclub De Meppertjes. Kinderen van drie tot en met vijf jaar oud, maken dan op een speelse manier kennis met hockey. Aan de hand van diverse spelvormen ontdekken ze of deze teamsport bij hen past. Plezier maken, leren samenspelen en de beginselen van balvaardigheid staan hierbij voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaren hockeyers en trainers.

De kinderen leren een aantal basisvaardigheden waardoor ze op een veilige manier met en tegen andere kinderen kunnen spelen. Na de Meppertjes kunnen de kinderen doorstromen naar de Mini's en vervolgens naar de officiƫle jongste jeugd van de club: de Benjamins. Hier worden ze voorbereid op het spelen van echte competitiewedstrijden. Kidsclub De Meppertjes maakt officieel onderdeel uit van hockeyclub MEP.

Ben jij nieuwsgierig? Kinderen zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te komen trainen. Een eigen hockeystick is niet perse nodig, er zijn voldoende sticks beschikbaar waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Ouders kunnen bij de training aanwezig zijn. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €15,00. Voor meer informatie of het aanmelden voor een proeftraining kun je contact opnemen via www.[email protected].


Aanmelden kan via deze pagina.

Volg ons ook via Facebook en Instagram voor nieuws en updates!

De eerst volgende trainingsdagen zijn 9 en 30 september 2023