Recreanten
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

Recreanten

Iedere donderdagavond om 20:30 uur wordt door een grote groep enthousiaste hockeyers samen getraind en gespeeld, dit zijn de recreanten. Dames en heren samen, met veel én met weinig ervaren, gewoon omdat hockey zo'n leuk spelletje is en het heerlijk is om hier wekelijks mee bezig te zijn.

De leeftijd van de meeste leden ligt tussen de 40 en 55 jaar en de achtergrond is erg divers (oud-hockeyers en beginners), maar allemaal spelen we hockey met veel plezier en graag met elkaar. Tijdens de trainingen besteden we aandacht aan de verschillende facetten van hockey. Het niveau van de trainingen is voor iedereen haalbaar, mits je sportief bent aangelegd en hockey leuk vindt of wil leren.

Wil je na de training nog gezellig iets drinken en verder kennismaken met je teamgenoten, dan kan je gezellig aansluiten bij de borrel in het Bruin Café van MEP.

Naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden nemen we ook graag deel aan aan toernooien in de regio en organiseren we enkele jaarlijkse activiteiten voor alle alle teamleden.

Mocht je ge├»nteresseerd zijn, kom vrijblijvend kijken bij één van de trainingen of doe meteen een training mee. Je kunt ook een mail sturen naar René Simons via [email protected] voor meer informatie