G-hockey
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

G-hockey

 "Niemand buitenspel” Met deze slogan wil MHC MEP ook kinderen met een verstandelijke beperking het plezier van hockey laten beleven. Daarom gaan we in september 2019 met een eerste trainingsgroep van start. Ben je 6 jaar of ouder meld je dan snel aan!

Wat?
G-hockey is een leuke, veilige en sociale sport met aangepast spelersaantal en spelregels (zoals bij achttallen) en er is deskundige en enthousiaste begeleiding. 

Training 
De wekelijkse training is gepland op woensdag van 16:00uur tot 16:45 uur Na verloop van tijd gaan we ook regelmatig wedstrijden spelen en zijn er diverse toernooien in de buurt waar we aan mee kunnen doen. 

Materiaal 
Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. Denk ook aan hockeyschoenen en natuurlijk een stick. Tijdens proeftrainingen leen je een stick van ons. 

Lidmaatschap
Als G-hockeylid ben je lid van MHC MEP en van de KNHB, de contributie is gebaseerd op die van een trainingslid.

Iets voor jou? Kom een paar keer gratis op proef meetrainen. Wedden dat je het leuk vindt! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Mail met Yvonne Langenhoff via [email protected]