Club van 100
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 

Club van 100

 

Club van 100, speciaal voor de jeugd

De Club van 100 stelt zich tot doel het niet-prestatiegerichte jeugdhockey binnen MEP te ondersteunen en te stimuleren. We richten ons daarbij op de allerjongsten (de Meppertjes) t/m de D-jeugd en alle overige niet-prestatiegerichte jeugdteams (C,B en A jeugd). Waar we kunnen, ondersteunen we onze club om ervoor te zorgen dat onze jonge (aspirant)leden onbezorgd en goed gefaciliteerd hockeyplezier kunnen beleven.

Stichting Club van 100 is in 1986 opgericht met in haar statuten de doelstelling het ondersteunen van de jeugd binnen MEP. De naam is te danken aan het bedrag wat de donateurs jaarlijks schenken, namelijk destijds 100 gulden. Dat is inmiddels 50 euro geworden. Daarnaast streven we natuurlijk naar minimaal 100 leden. De club van 100 bestaat bij de gratie van haar donateurs. Zij vormen feitelijk de Club van 100 en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het jeugdhockey binnen MEP.

Het bestuur van de Club van 100 bestaat uit:
Mark Verhoeven – Voorzitter
Teske van Harskamp – Penningmeester
Mark Verhoeven– Secretaris

Wat heeft de Club van 100 de laatste jaren bekostigd en gefaciliteerd:

  • Een bijdrage geleverd voor het nieuwePannaveld.
  • Een bijdrage geleverd voor de THEO-applicatie en de THEO-oefenstof, dit is een app, welke ondersteuning biedt aan onze trainers.?Dit door goede trainingen aan te bieden die passen bij elke leerlijn.
  • Onderstaande acties zijn voorzien van het "club van 100 logo”
  • Scheidsrechters hesjes
  • Keepersmaterialen Jongste Jeugd
  • Hockeyballen voor "JongsteJeugd-Ledenvan de week" beschikbaargesteld.


Met de bijdrage van onze donateurs is het bestuur van de Club van 100 steeds op zoek naar een zo goed en verantwoord mogelijke invulling bij het realiseren van de doelstelling, namelijk onze jeugd heerlijk en ongedwongen laten hockeyen met alle leuke dingen daaromheen.

Word ook lid
Vindt u het ook belangrijk dat de jongens en meisjes goed verzorgde begeleiding/training krijgen, mogen beschikken over goede faciliteiten en dat we ook aspirant-leden kunnen werven en enthousiast kunnen maken voor MEP en al het leuke wat hockey te bieden heeft? We hebben uw steun echt keihard nodig en wat is er mooier dan de jeugd het hockeyplezier te geven wat ze verdienen? Daarnaast zijn zij de toekomst van MEP! Dus wordt ook lid! Voor slechts 50 euro per jaar levert u een wezenlijke bijdrage aan het faciliteren van de jeugd binnen MEP. Als donateur krijgt u natuurlijk een gepaste naamsvermelding in het clubhuis en houden we u uiteraard op de hoogte van de activiteiten van de Club van 100. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar [email protected]

Ook kunt u natuurlijk één van de bestuursleden aanschieten. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties.

Namens de jeugd van MEP, dankjewel.


 Inschrijfformulier