Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

Rookvrij én NIX18

Nieuws afbeelding 4-11-2022

De sportaccommodatie van MEP is een sportieve en sociale ontmoetingsplaats met volop beleving van spelplezier en gezelligheid. 

Als club dragen wij met het hockeyspel bij aan een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en minder stress. Bij sporten en bewegen hoort ook een gezonde sportomgeving: een rookvrije sportaccommodatie waar gezonde voeding en verantwoord alcoholgebruik de norm zijn. 

Vanaf het seizoen 2019-2020 is MEP een geheel rookvrije vereniging. Dit betekent dat er op wedstrijd- en trainingsdagen als ook bij evenementen niet gerookt mag worden op de gehele sportaccommodatie. Verantwoord alcoholgebruik betekent dat er alleen bier, wijn of andere alcoholische dranken worden geschonken aan (niet-)leden van 18 jaar of ouder. MEP onderschrijft hiermee de overheidscampagne NIX18. Zowel voor het rook- als alcoholbeleid wijst het bestuur MEP alle leden op hun eigen verantwoordelijkheid. Indien nodig zullen wij de leden hierop aanspreken. Ook wordt de komende maanden opnieuw aandacht gegeven aan uitingen op de sportaccommodatie om iedereen eraan te herinneren dat MEP een rookvrije club is én staat voor een verantwoord alcoholgebruik. Zo nemen wij als sportvereniging onze verantwoordelijkheid op weg naar een rookvrije generatie en NIX18 in Boxtel.

Bestuur MEP