Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

Fijne zomervakantie

Nieuws afbeelding 22-7-2022

Het is zover,de zomervakantie is eindelijk daar voor alle kinderen in Zuid-Nederland. 

Na een bijna volledig hockeyseizoen gaan veel leden, ouders en vrijwilligers er enkele dagen of weken tussenuit in Nederland of op een buitenlandse reis. Wat kijken we terug op een mooi seizoen. Natuurlijk blijven we het halverwege stoppen van het zaalhockeyseizoen jammer vinden. Daartegenover staat wel een volledige najaarscompetitie en een schitterend voorjaar met volop hockeyplezier en tal van zeer goed bezochte evenementen voor jong en oud. Met een van de hoogtepunten  dit voorjaar de huldiging van maar liefst 16 kampioenen! Hockeyplezier staat bij MEP altijd voorop, maar alle teams gaan met een sportieve ambitie voor het kampioenschap in de eigen klasse.

Vanwege de late zomervakantie hebben we ondertussen de teamindelingen voor het komende seizoen 2022-2023 achter de rug. Ook hebben een aantal teams alweer voor het eerst getraind en enkele oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Na de zomervakantie gaan trainingen voor alle teams (junioren en senioren) weer van start in de week van 5 t/m 9 sep’22. De kick-off van de Jongste Jeugd is gepland op zaterdag 10 sep’22.

Wij willen nogmaals alle leden, ouders en vrijwilligers heel erg bedanken voor alle inzet in het afgelopen seizoen. Allemaal een hele fijne zomervakantie en tot ziens in het seizoen 2022-2023!

Bestuur MEP