Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

Commissie MEP Maatschappelijk

Nieuws afbeelding 23-11-2021

De Stichting Hockeybelangen MEP heeft enkele jaren terug samen met onze hoofdsponsor Rabobank het initiatief genomen om de maatschappelijke betrokkenheid binnen MEP verder uit te dragen. De afgelopen jaren hebben een aantal teams al mooie activiteiten georganiseerd. Dit is zeer waardevol, prettig om te organiseren en wordt zeer gewaardeerd. Dit was dan ook aanleiding om deze maatschappelijke betrokkenheid verder uit te bouwen.

Een van onze leden, Maxime Kuiper, heeft onderzoek gedaan hoe hieraan binnen MEP het best invulling gegeven kan worden. Leden, Rabobank, de KNHB en verschillende stichtingen van goede doelen hebben hieraan meegewerkt. 

Een belangrijke aanbeveling was om een commissie binnen MEP te vormen die zich specifiek richt op de continuïteit van onze maatschappelijke betrokkenheid. Deze commissie is inmiddels gevormd en bestaat uit Maxime Kuiper, Ivy van Geel & Patricia Kuiper.

Alle aanvoerders van de seniorenteams en begeleiding van de jeugdteams hebben inmiddels meer informatie ontvangen over de wijze waarop je als team kunt helpen invulling te geven aan de maatschappelijke ambitie van MEP.

Wij vertrouwen erop dat we hier met elkaar een succes van maken!

Commissie MEP Maatschappelijk,

Patricia, Maxime en Ivy