Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

Corona update 19 december 2020

Nieuws afbeelding 15-12-2020

De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Deze maatregelen die gelden vanaf dinsdag 15 december zijn van toepassing op alle hockeyers, hockeyverenigingen, publiek en vrijwilligers.

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk. Hieronder geven we meer duidelijkheid over wat dit betekent voor MHC MEP.


Senioren

  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Alle competitiewedstrijden zijn afgelast.
  • Senioren die per tweetal of alleen willen trainen, kunnen dat doen op hun trainingstijd, wanneer het veld vrij is of in overleg met de TC.

Junioren
  • Leden tot 18 jaar trainen mits het weer dit toelaat vanaf 4 januari op het veld. Alle competitiewedstrijden zijn afgelast. 
  • Tot 19 januari is sporten in een binnenruimte niet toegestaan en kunnen geen zaaltrainingen worden aangeboden.
  • Op 13 januari, na de volgende persconferentie, wordt op basis van de dan geldende maatregelen een besluit genomen over het organiseren van onderlinge wedstrijden en de zaaltrainingen tot einde februari. De contributie zal vanzelfsprekend worden aangepast aan de verkorte periode. 
  • Leeftijdsgrenzen voor de hockeysport worden als volgt ge├»nterpreteerd: alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband.  

We rekenen erop dat iedereen zich houdt aan deze richtlijnen. Bedankt voor jullie medewerking!

Bestuur MEP