Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Bericht voor alle leden

Fijne vakantie

Nieuws afbeelding 1-7-2020

We kijken terug op een bijzonder seizoen. Na een mooie start in de herfst en een  succesvolle zaalcompetitie is de lentecompetitie voor velen van jullie niet meer gestart vanwege het Corona virus. Hierdoor hebben we helaas een aantal weken niet kunnen hockeyen. We hopen dat doordat we nu langer zijn doorgegaan met de trainingen we het gemis van hockey nog wat hebben kunnen verzachten en iedereen terugkijkt op een bijzonder maar wel leuk seizoen.

Enkele leden hebben gevraagd of MEP een deel van de contributie gaat terugbetalen. Een lidmaatschap geldt in principe voor één seizoen ook al kan er tijdelijk niet getraind worden of wedstrijden worden gespeeld. Een lid betaalt dus niet separaat voor de diensten maar betaalt voor het lidmaatschap zelf. Het bestuur heeft daarom besloten om vooralsnog niet tot teruggave over te gaan. Mede ook omdat het seizoen financieel nog niet is afgesloten en daarmee de definitieve financiĆ«le positie nog niet kan worden vastgesteld. Het bestuur zal dit onderwerp agenderen tijdens de jaarlijkse ALV  in november.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen dat wij jullie allen in goede gezondheid bij de start van het nieuwe seizoen weer op de club mogen ontvangen.

Bestuur MEP