Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Bericht voor alle leden

Zien wij jou volgend seizoen ook weer op MEP?

Nieuws afbeelding 15-5-2020

Beste leden en ouders/verzorgers,

Namens het Bestuur, zijn wij enorm blij dat wij onze passie, het hockey, weer met elkaar kunnen uitoefenen. Ondanks de moeilijke en onzekere omstandigheden waar wij ons allen in bevinden hadden we afgelopen weken toch al weer een lichtpunt. We konden in korte tijd met alle teams weer het veld op.

Dank aan al diegene die gedurende deze tijd ons van informatie deden voorzien. Dank ook voor diegene die het mogelijk maakte om al die protocollen om te zetten in simpele taal met unieke filmpjes  zodat we vooral veilig, maar ook actief bezig kunnen zijn op onze hockeyvelden en eindelijk gebruik konden maken van de nieuwe parkeerplaats.

Zoals ik al zei weten we niet hoe deze bijzondere situatie zich gaat ontwikkelen. Als bestuur hebben we toch al enigszins vooruit gekeken en kunnen we zeggen dat we als club gezond zijn en dat we bij acceptabele ontwikkelingen komend jaar ook gezond kunnen blijven. Wij zullen tijdig bijsturen zodat we het komende jaar en indien nodig de jaren daarna goed kunnen overbruggen. Het belangrijkste is dat we als vereniging, snel onze sociale contacten bij de club en het hockeyplezier weer kunnen oppakken. Dat is de basis die we als vereniging samen koesteren.

Voor het hockeyen in competitieverband zijn wij afhankelijk van externe beslissingen. In deze wil ik namens het Bestuur dan ook alle leden en ouders/verzorgers oproepen om solidair te zijn aan de vereniging en ook nu in deze mindere tijden lid te blijven van de club waar we allemaal samen naar betere tijden uitkijken. Mocht je ondanks deze oproep door persoonlijke of andere omstandigheden  besluiten het lidmaatschap op te zeggen, dan willen we je wel vragen om dat uiterlijk voor 1 juni te doen. Dit om juist nu ons de gelegenheid te geven om de teamindelingen goed en op tijd te kunnen maken. Zeker nu is dat moeilijker dan ooit tevoren.

Met een Jubileumjaar voor de deur, MEP bestaat 90 jaar komend seizoen, willen we ondanks eventuele beperkingen er alles aan doen om met de gehele MEP-familie er een topjaar van te gaan maken. De voorbereidingen waren al in volle gang en zullen zeker aangepast moeten worden aan de maatregelen van de overheid maar we zetten de schouders eronder en gaan er voor.

Ik hoop dat ik op jullie aller steun mag rekenen voor het nieuwe seizoen en wens jullie allen toch nog een mooi seizoens-einde toe ieder met zijn eigen team.

Namens het Bestuur,

Peter Langenhuijsen, Voorzitter.