Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Algemeen

KNHB workshops "training geven en coachen"

Nieuws afbeelding 6-9-2019

In 2018 zijn wij bij MHC MEP over gegaan op het gebruik van de THEO app, welke extra ondersteuning biedt aan onze trainers door goede trainingen aan te bieden die passen bij elke leerlijn.

Om het plezier en de kwaliteit in het training geven en het coachen te vergroten zijn we blij enkele workshops aan te kunnen bieden voor onze trainers, coaches en overige teambegeleiders. Door de grote betrokkenheid binnen MEP rekenen we op een hoge opkomst waardoor de workshops van de KNHB "training geven en coachen” bij MEP zelf zullen worden aangeboden.

De Opleiding Training geven en Coachen bestaat uit drie bijeenkomsten van 2,5 uur, en is bedoeld voor alle trainers, coaches en managers, die zich op deze wijze verder willen ontwikkelen. Het zijn echt zeer boeiende en persoonlijke bijeenkomsten, waarbij je de meeste fun uit trainen en coachen haalt, als je je kwetsbaar durft op te stellen! Per slot is er geen enkele sporttrainer of sportcoach die alles weet!

Workshop I; maandag 30 september  Let op: per sessie graag apart aanmelden

Inloop 18.45 | starttijd 19.00 uur

Gezamenlijke sessie voor trainers, coaches en managers, hierbij zal algemene informatie aan bod komen. Aanmelden via LISA- app

Workshop 2: maandag 7 oktober  Let op: per sessie graag apart aanmelden

 Inloop 18.45 | starttijd 19.00 uur

Gericht op het geven van training. Groot gedeelte wordt op het veld gegeven. Aanmelden van trainers, coaches en managers via LISA- app.

Workshop 3: maandag 14 oktober  Let op: per sessie graag apart aanmelden

Inloop 18.45 | starttijd 19.00 uur

Gericht op coaching, voor trainers, coaches en managers. Aanmelden kan via LISA-app.

Vanuit de Technische Commissie hopen we op een zeer hoge opkomst. Deze sessies zullen bijdragen aan het plezier als trainer en coach zelf en daarmee ook onze speelsters en spelers