Nieuwsbericht
Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 
Bericht voor alle leden

Clubtribune tijdens de hockey Pro League

Nieuws afbeelding 29-5-2019

In 2019 is er een geheel nieuwe internationale hockeycompetitie gestart. Tijdens de Hockey Pro League gaan de beste hockeyers van de wereld een legendarische strijd met elkaar aan met als klapstuk de Grand Final (27 t/m 30 juni) in het Wagener stadion Amsterdam. 

Een topsportevenement waar je als echte hockey fan natuurlijk bij wilt zijn. De Rabobank nodigt jullie uit om mee te doen aan een speciale actie. Beleeft MHC MEP de Hockey Pro League straks vanaf een eigen Clubtribune? 

Geen hockeyclub kan zonder ze: al die onvermoeibare vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat de bar draait, de velden er perfect bijliggen, toernooien van de grond komen en scheidsrechters worden opgeleid. Hoogste tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! Geef daarom door wie jouw favoriete vrijwilliger is en maak samen met jouw vereniging kans op jouw eigen Clubtribune. De vier winnende inzendingen worden beloond met een dag lang een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League. 

1.    Hoe doe je mee? Ga naar www.raboclubtribune.nl/hockey
2.    Upload een foto of gifje waarmee jij op een originele manier laat zien wie je nomineert en vul het aanmeldformulier in.
3.    Maak kans op een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League. 

Alle leden kunnen gedurende de campagneperiode (13 mei t/m 13 juni) een vrijwilliger nomineren via www.raboclubtribune.nl/hockey