Nieuwsbericht
Header 3.JPG Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren 1_website.jpg
 
Algemeen

Harry van der Krabben

Nieuws afbeelding 3-3-2019

Afgelopen donderdag bereikte ons het bericht dat een van de boegbeelden van de club, Harry van der Krabben, is overleden.

Harry verdiende zijn sporen voor MEP als speler van Heren 1 in de jaren 60. Daarna werd hij trainer/coach van Heren 1 waar hij rond 1970 MEP als een van de beste teams van het zuiden wist neer te zetten. 

Hij bracht MEP van de 2de klasse naar de toenmalige hoogste 1ste klasse Zuid. Nadat hij zijn trainer/coach vak elders in Brabant ging voort zetten is Mep gepromoveerd naar de Hoofdklasse.

Zijn kennis van hockey en gedrevenheid brachten hem en zijn teams tot goede resultaten. Harry is altijd bij de club betrokken gebleven als adviseur, "geheime” sponsor, supporter en kreeg dan ook de titel erelid van MEP terecht opgespeld in de fase daarna.

De laatste 20 jaar was hij altijd langs de lijn te vinden bij Dames 1-Heren 1 en/of bij Jongens /Meisjes A1. Hij was een trouwe supporter en volgde alle talenten door de club heen en had dikwijls een "kritische” noot naar spelers/sters en coaches. Altijd oprecht en tot in de 3de helft achter de bar waar hij zijn zienswijze uitgebreid deelde met anderen.

Wij wensen zijn dochter Anne –Rose en haar partner Wilbert Hartman met hun 2 zonen alle sterkte toe, maar ook alle MEP-leden die Harry zo goed kende.

MEP zal op passende wijze volgende week afscheid nemen. Bericht hierover zal later volgen.

 

Namens Bestuur van MEP

Peter Langenhuijsen

 

Bijlage