Nieuwsbericht
header1-1.jpg header1.jpg header2-2.jpg header3-3.jpg header4-4-.jpg
 
Veldhockey

JA1 én JB1 behalen play-offs en gaan strijden om plek op hoogste niveau

Nieuws afbeelding 9-10-2017
MEP JA1 en JB1 hebben sinds de start van de competitie deelgenomen aan de voorrondes voor de landelijke competitie. En beide teams hebben zich na 4 van de 6 wedstrijden veiliggesteld voor de super A en B competitie. Voor jongens B is dit het 3e opvolgende jaar dat de super B competitie wordt behaald. Voor jongens A is dit de eerste keer.

Zaterdag 7 oktober was de laatste ronde van de voorrondes. JA1 én JB1 zijn beide tweede geworden in hun poule en hiermee hebben ze de play-off wedstrijden behaald. Zaterdag 14 oktober strijden beide teams voor een laatste plek voor de hoogste landelijke competitie. Deze wedstrijden worden bij hockeyclub HOD gehouden.

De wedstrijden in de voorrondes zijn allemaal in regio Zuid-Nederland gespeeld in 3 poules. Na 6 wedstrijden bepaalt de stand in welke competitie het team gaat spelen voor de rest van het seizoen. Nummers 1 gaan in de hoogst landelijke competitie spelen. Nummers 2 spelen minimaal de super A of B competitie, wat ook een landelijke competitie is en plaatsen zich voor play-off wedstrijden. Tijdens de play-off wedstrijden strijden 3 teams om een laatste plek voor de hoogst landelijke competitie. Nummers 3 plaatsen zich ook voor de super competitie en de nummers 4 (laatste in de poule) degraderen naar de subtopklasse. 

Het behalen van deze play-off wedstrijden is een geweldig resultaat en we wensen de spelers en de begeleidingsteams heel veel plezier en succes.